Siapa Lagi Nak SELESAIKAN Macam Mana Nak ENTRI FOREX Dengan Tepat Dan Hasilkan Banyak Duit Dalam USD?

"4 Sifu, 3 Hari 2 Malam, 2 Teknik Utama, 12 Entri Kukuh"

Download eBook Rahsia ini percuma!

Isikan nama dan email anda di bawah untuk muat turun secara percuma.

Salam hormat!

Saya, Gero Azrul, telah jalankan training Forex sejak 2007 sehingga sekarang dan telah berjumpa dengan beribu-ribu trader yang baru dan lama yang masuk selalu lost kerana tidak tahu mana arah trend, dan entri selalu tersilap.

Apa yang berlaku pada mereka ialah:

  1. Buka laptop dan terus entri dan pakai agak-agak, dan profit banyak kemudian lost dan terus lost dan terus lost.
  2. Kemudian belajar pelbagai teknik percuma dan berbayar, dan pening tak tahu mana satu nak guna pasal banyak sangat nak guna.
  3. Tak tahu mana entri, mana timeframe, dan tak tahu mana nak take profit dan SL.

Iya, semua masalah ini datang dari tak tahu mana nak ENTRI!

Buat pertama kali Februari 2015 lalu, saya, Oma Ally (founder BBMA Basic & Advance) dan Tim Fibo Musang CBR (Zul & Baha) akan bergabung untuk memberikan entri-entri yang kukuh dan PROVEN dalam Forex Trading.

Entri ini boleh digunakan:

  1. Semua jenis pair Forex termasuk Gold & Oil.
  2. Mana-mana Timeframe & dan Multi-timeframe.
  3. Sesuai untuk semua jenis trading scalping.

Dalam forex trader bootcamp kita akan fokus entri-entri yang berkesan BBMA Basic Advance Oma Ally, Fibo Musang CBR (Zul & Baha) dan GABUNGAN antara 2 teknik ini.

Jadi anda boleh expect:

  1. Tahu Entri kukuh sistem BBMA untuk scalping, intraday, dan swing.
  2. Faham Entri kukuh 6 level entri CBR dan TP Musang untuk scalping, intraday, dan swing.
  3. Maksimumkan keuntungan anda dengan pelbagai strategi entri.

Program ini akan dijalankan secara 3 hari 2 malam, iya 3 hari 2 malam! :)

Siapa Trainer Forex Trader Bootcamp?

Oma Ally

Oma Ally merupakan Full Time Trader sejak tahun 1997 apabila pulang dari kerja luar negara. Pada 2010 beliau telah memperhalusi teknik BBMA dalam masa beberapa tahun dan mula mengajar secara percuma di Charlie Tom Yam, Senawang. Beratus orang telah manfaat dari sistem ini dan sekarang sudah beribu-ribu orang telah dapat manfaat.

 

Fibo Musang

Fibo Musang adalah gabungan perkataan fibo dan TP (Take Profit) yang jauh, itu yang dinamakan Musang atau Musang Berjanggut, bermaksud berjanggut nak tunggu kerana TP yang jauh.

Fibo Musang digabungkan dengan CBR (Candle Break Retest) akan menghasilkan kombinasi yang kuat untuk entri dan exit.

Fibo Musang diasaskan oleh Mohd Zulkifli dan Baha sejak 2011. Ia adalah hasil dari pengajian secara underground bersama dengan En Baha selama bertahun-tahun.

 

Gero Azrul

Gero Azrul merupakan trader Forex sejak 2007, selepas lost yang teruk dalam masa 1 tahun lebih sebanyak 16,000 USD beliau mula fokus dan belajar dengan mentor JUTAWAN SENYAP FOREX selama beberapa tahun dan berjaya untuk hidup dengan trading.

Pada masa sama juga, beliau telah belajar dengan nama-nama besar dunia seperti T.Harv Eker, Blair Singer, Tony Robbins, Larry Gilman dan lain-lain serta mengikuti kursus asas sehingga advanced dan telah belanjakan lebih beratus ribu untuk mendalami perniagaan, pembangunan diri, dan hubungan.

Beliau sekarang mempunyai pelbagai syarikat seperti syarikat ICT fokus kepada aplikasi dan pembangunan web, restoran & katering (bisnes keluarga), latihan dan seminar dalam pemasaran, dan beberapa cabang lagi.

Beliau telah membantu beribu-ribu usahawan sejak 2010 dalam pemasaran dan perniagaan Internet melalui beratus kursus yang dianjurkan sendiri dan bersama agensi luar. Beliau merupakan Founder dan Presiden Persatuan Usahawan Internet Malaysia, Founder dan Pengerusi Koperasi E-Dagang Malaysia Berhad, dan menjalankan serta menyokong pelbagai aktiviti NGO Ekonomi seperti MTEM dan lain-lain.

Fokus beliau satu sahaja, iaitu membantu seramai mungkin mereka yang ingin ubah hidup dalam meningkatkan taraf ekonomi mereka.

Tempah tiket anda hari ini juga!

(Tempat adalah terhad, jangan ketinggalan)
Daftar Hari Ini Juga!

Siapa Yang Perlu Hadir?

  • Anda yang baru memulakan Forex dan perlu jalan yang betul serta nak jimat masa.
  • Anda yang sedang trade nak fokus entri yang lebih khusus supaya tak tercari-cari mana nak entri 80% kukuh.
  • Anda yang nak pelbagaikan teknik supaya dapat MULTIPLY keuntungan anda dalam masa singkat.

Apakah Kandungan Dalam 3 Hari 2 Malam tu?

Hari Pertama
  1. Anda akan mulakan hari pertama dengan fokus kepada setting ORIGINAL BBMA Oma Ally supaya anda tahu apa setting sebenar dan tak keliru seperti orang lain diluar sana yang banyak copy paste tapi tak tahu apa setting sebenar.
  2. Anda akan terus kepada setup setup yang STRONG dalam BBMA beserta dengan apa yang VALID kan setup tersebut, jadi anda akan masuk dengan 80% keyakinan.
  3. Perincian BBMA Basic Advance yang tidak pernah didedahkan dalam mana-mana kelas BBMA Basic, dan DVD atau mana-mana nota sebelum ini. Anda akan jelas bagaimana nak maksimumkan entri anda dan nak masuk lagi entri-entri tambahan walau market dah bergerak.
Hari Ke-2
  1. Pada sesi pagi anda akan didedahkan dengan PEMBINAAN JIWA TRADER supaya fikiran anda jelas untuk entri.
  2. Anda akan diberikan teknik EFT untuk bantu anda tingkatkan fokus dan energy anda dalam Forex.
  3. Trainer Baha akan memberikan entri yang bukan sahaja MUDAH tapi POWERFUL untuk anda, dan akan terangkan dari mula 1 persatu entri level 1 hingga level 6 untuk teknik CBR.
  4. Trainer Zul akan tunjukkan apa rahsia untuk maksimumkan profit anda, dan anda akan jelas dengan exit. Ini akan jadikan anda trader yang mahir entri dan exit sekaligus meningkatkan profit anda berganda.
  5. Penjelasan terperinci untuk gabungan ENTRI BBMA & FIBO MUSANG CBR, akan berikan kelebihan luarbiasa anda dari trader lain. Anda akan mampu lihat ENTRI yang LEBIH KUKUH untuk masuk position, jadi anda akan ada senjata.
Hari Ke-3
  1. Hari LIVE TRADE, hari ini hari paling penting, dimana kita akan masukkan semua pembelajaran untuk digunakan live hari ini.
  2. Anda boleh terus berINTERAKSI dengan 4 trainer sekaligus untuk bantu anda trade hari ini secara LIVE dari jam 9am - 5pm (8 Jam keseluruhan!).

Apa Kata Peserta FTB Yang Lalu

Lihat lebih banyak testimoni di halaman » testimoni.

Tempah tiket anda hari ini juga!

(Tempat adalah terhad, jangan ketinggalan)
Daftar Hari Ini Juga!

Lokasi dan Tarikh

27-29 Februari 2016 (Sabtu - Isnin)

9.00 am - 10.00 pm

Vistana Hotel, Kuala Lumpur.

 

Daftar Sekarang

Penting!

Hanya maksimum 50 peserta sahaja pada satu-satu masa kerana kami mahu pastikan semua dapat dibantu satu persatu dan bukan sepintas lalu sahaja. Cukup sahaja KUOTA, PENDAFTARAN DITUTUP SERTA MERTA.

Apa Yang Perlu Anda Bawa?

  1. Bawa laptop yang sudah diinstall dengan Metatrader 4 (kami akan hantar cara dalam emel jika tiada).
  2. Bawa Line Broadband sendiri (sebagai backup atau plan kecemasan jika berlaku tiada line Internet).
  3. Bawa diri dan fikiran yang terbuka.

Buat Pilihan Anda

  • Diamond
  • RM 9997
    RM 6500
  • Praktikal 3 hari 2 malam
  • Workbook FTB
  • Facebook Group Support
  • 3x group coaching
  • Beli 1 tiket Diamond, percuma 1 tiket Diamond tambahan
  • Daftar
  • Masukkan discount code "luxury"
  • Gold
  • RM 4997
    RM 4500
  • Praktikal 3 hari 2 malam
  • Workbook FTB
  • Facebook Group Support
  • 1 day extra live trade
  • Beli 1 tiket Gold, percuma 1 tiket Gold tambahan
  • Daftar
  • Masukkan discount code "natural"
  • VIP
  • RM 2997
    RM 2500
  • Praktikal 3 hari 2 malam
  • Workbook FTB
  • Facebook Group Support
  • Daftar
  • Masukkan discount code "hujan"